U bent voormalig bestuurder. Hoe ziet uw professionele toekomst eruit? Wilt u door op de ingeslagen weg of gaat u een andere kant op? Uw oude beroep weer oppakken of iets nieuws beginnen? Welke mogelijkheden heeft u? Met hulp van GradusGroep krijgt u antwoord op al deze vragen. We ontwikkelen een plan waarbij uw wensen en mogelijkheden het uitgangspunt zijn.


Afgetreden politieke ambtsdragers hebben recht op een uitkering op basis van de Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers (APPA). De sollicitatieplicht in deze wet heeft geleid tot een ‘re-integratierecht’. GradusGroep begeleidt voormalig bestuurders naar een nieuwe baan of eigen onderneming.

Wat biedt GradusGroep u?
Bij loopbaancoaching van GradusGroep staan uw mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling voorop. De individuele begeleiding is afgestemd op uw specifieke situatie. GradusGroep biedt een frisse blik, is creatief in het vinden van oplossingen voor elke situatie en durft out of the box te denken. Onze coaches zijn ervaren, intelligente en inspirerende experts met uitstekende referenties en kwalificaties.

Een nieuwe baan?
Als u een vaste baan ambieert, formuleert u met hulp van uw persoonlijke loopbaancoach een antwoord op vragen als: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? U heeft een rijke werkervaring opgedaan. Wij helpen u deze ervaring in te zetten om uw toekomst vorm te geven. We kijken ook naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt om realistische doelen te stellen.

U ontvangt een ‘arbeidsmarkt klaar-diagnose’ waarin we relevante onderwerpen hebben geëvalueerd. U heeft hiermee u een sterk zoekprofiel dat uw professionele toekomst weergeeft. Jobhunters en sollicitatietrainingen helpen u bij het vinden van een nieuwe baan. 

Een eigen onderneming?
U kunt tot de conclusie komen dat u een eigen onderneming wilt opzetten of voortzetten. Wij helpen u op weg naar een duurzaam resultaat. Een gespecialiseerde coach begeleidt u individueel. We bieden ook groepstrainingen aan waarin we onderwerpen als conceptontwikkeling, branding, communicatie, financiën en acquisitie behandelen.

Arbeidsmobiliteitstraject?
Misschien is een arbeidsmobiliteitstraject interessant voor u. Met een arbeidsmobiliteitstraject treedt u in dienst bij GradusGroep. GradusGroep sluit een overeenkomst met u en uw voormalig werkgever. 

Tijdens het arbeidsmobiliteitstraject doorloopt u dezelfde fasen als bij de loopbaancoaching in het kader van de APPA. Het grootste verschil is dat u niet langer verbonden bent aan uw voormalige werkgever. 

Klik hier voor meer informatie over het arbeidsmobiliteitstraject

Heeft u interesse in een kennismaking met een van onze adviseurs vul dan hier het contactformulier in of bel met 0348 748118.

 

 

Digitale brochure