Bestuurder of toezichthouder worden?

 In Columns

Bestuurder of toezichthouder worden?

Alle ins en outs over besturen en toezicht door dé autoriteit op dit gebied: Philip Wagner

College / donderdag 1 juni / 16 uur / Amersfoort

Heb je altijd al willen weten wat het inhoudt om bestuurder of toezichthouder te zijn? Ontdek alle ins en outs over governance tijdens het college van dé autoriteit op dit gebied: Philip Wagner. Of je nu aanwezig bent in Amersfoort of online, Wagner – Nederlandse econoom, hoogleraar Global Economy & Governance en oprichter van Wagner & Company – neemt je mee in de wereld van besturen en toezicht.

Tijdens deze sessie leer je over de laatste ontwikkelingen, de machtsstructuren en hoe je omgaat met morele dilemma’s. Ook de invloed van publieke opinie en maatschappelijke ontwikkelingen komen aan bod. Philip deelt zijn visie op governance en behandelt bijvoorbeeld het spanningsveld tussen wetgeving en praktijk binnen board rooms en geeft handvatten voor toezichthouders in spé.

Mensen worden tegenwoordig bestuurder of toezichthouder omdat ze iets willen toevoegen aan de wereld, ze hebben groeiende zelfkennis en zijn open

Als bestuurder of toezichthouder krijg je te maken met veranderingen en transities op maatschappelijk, ecologisch, economisch en digitaal vlak. Maar vernieuwing zit nog niet altijd in de genen van de board. Hoe ga je om met deze dynamiek en hoe ontwikkel je jouw professionele rolopvatting?

Wagner stelt dat mensen tegenwoordig bestuurder of toezichthouder worden omdat ze iets willen toevoegen aan de wereld, groeiende zelfkennis hebben en open zijn. Wil jij weten of toezichthouderschap iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor dit college op donderdag 1 juni van 16 – 18 uur. Of je nu fysiek aanwezig bent in Amersfoort of online, ontdek alles over besturen en toezicht en maak de stap om iets toe te voegen aan de wereld. Aanmelden kan via info@gradusgroep.nl of telefonisch via 033 30 38 700.

Deelname is vrij van kosten.

Recent Posts