Goed voor je hart

 In Columns

Column week 28 | 2020

 

Goed voor je hart

Ik weet soms niet wat ik met Goede Doelen organisaties aan moet. Soms lijken ze me een wat rijk leven leiden. Soms staat de beloning van de top me niet aan, oogt de stichting te commercieel of gebruiken ze teveel BN-ers.

Maar nu hebben we iets anders. En dat is een gedachte die oprecht voortkomt uit de betekenis die Gradus wil hebben voor al haar contacten. We hebben ons verbonden aan de Hartstichting. En dat niet voor medische redenen of voor het prestige. Wij willen kennis gaan delen over gezond werken. Gezond werken is goed voor je. Geen Burn-out, geen slapeloze nachten. Energie genoeg om duurzaam succesvol te zijn en bovenal, gezond werken is goed voor je hart.

Maar bijvoorbeeld ook aan praten over wat je dwars zit, grenzen aangeven in de samenwerking

De komende maanden zul je in deze nieuwsbrief regelmatig informatie krijgen die je helpt gezond te werken. En dat is opgebouwd uit allerlei elementen. Je kunt natuurlijk denken aan voeding en beweging. Maar bijvoorbeeld ook aan praten over wat je dwars zit, grenzen aangeven in de samenwerking, tijd voor ontspanning en ontwikkeling. Eigenlijk hebben we het over leiderschap over jezelf. Al datgene doen waarvan je weet dat het goed voor je is. Daar sturing aan geven en consequent in zijn. En dan hoef je geen saai of altijd verstandig leven te leiden. Maar wel de juiste balans vinden, af en toe lef tonen en gewoonten durven veranderen. Er is voor jou altijd wel iets wat beter kan en wat je helpt.

Onze specialisatie ligt in je helpen in het vinden van het werk wat goed voor je is, en hoe je dat doet. Het juiste werk voor jou, bij de juiste organisatie, dat is goed voor je hart. En als je daar eens van gedachten over wilt wisselen, dan ben je welkom.

Hans van Westen

Recent Posts