Versie: 2 oktober 2020

Bekijk hier ons corona-proof filmpje

Corona-maatregelen versie 2 oktober 2020

Kom je met de auto of trein?
Station Amersfoort Centraal ligt op slechts 12 minuten lopen. Kandidaten en deelnemers kunnen parkeren in de openbare parkeergarage ‘Centrum Mondriaan’. Je krijgt een uitrijkaartje indien gewenst.

Gezondheidsklachten?
Als je gezondheidsklachten hebt, blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak. Als je klachten hebt en aan een opleiding deel zou nemen, bieden we de mogelijkheid om online deel te nemen of jouw opleiding later in te halen. We bepalen dat in overleg met jou en de docent.

Entree: Checkgesprek inlog
Bij binnenkomst word je gevraagd de QR-code te scannen en de vragen te beantwoorden die je gesteld worden. Als je een groene kaart krijgt, kun je binnenkomen. Je privacy wordt gewaarborgd! Kijk svp https://checkgesprek.nl/ voor alle info. Dit is dus niet de app waarmee het ministerie experimenteert. Deze applicatie is vooral in gebruik in de horeca. Mocht ondanks alle voorzichtigheid toch blijken dat er een persoon is geweest die achteraf besmet blijkt te zijn, dan kan de GGD deze gegevens gebruiken.

Trainings- en vergaderruimten
We hebben de ruimtes zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter van elkaar kan plaatsnemen. Daarom zal per training of opleiding ruimte zijn voor maximaal 6 deelnemers.
We hebben in alle ruimtes desinfectiegel staan, zodat je je handen regelmatig kunt desinfecteren. Dat geldt dus ook voor de trainings- en vergaderruimtes. Op de plaatsen waar je handen kunt wassen gebruiken we zeep die ook virussen doodt.
We ventileren goed!

Keukens
Zoals gebruikelijk kun je koffie, thee en water gebruiken. Respecteer ook hier de 1,5 meter tot andere bezoekers. En was svp je handen voordat je gebruik maakt van de keuken.

Toilet begane grond
Op de begane grond hebben we een aparte dames- en herentoilet. De voorruimte binnen is te krap om de 1,5 meter afstand te houden, vandaar dat we aan de buitenzijde een bezet/vrij-bordje hebben hangen. Zodat je ziet of het toilet bezet is of vrij – voordat je de toiletruimte inloopt. Na gebruik van het toilet graag je handen 20 seconden wassen met zeep.

Kandidatenruimte
In de werkkamers hebben we schermen geplaatst tussen de werkplekken. Omdat het in deze ruimtes moeilijker is de 1,5 meter te realiseren. Zo zorgen we toch voor extra nodige bescherming.
Ook hier zie je desinfecteergel in elke ruimte staan.

1e verdieping
Hier kun je gebruik maken van onze keuken. Graag ook hier je handen wassen voor gebruik en de 1,5 meter regel respecteren.

Restaurant
In ons restaurant worden de tafels zo gedekt, dat we ook hier de 1,5 meter afstand kunnen houden.
Tijdens opleidingen en trainingen van twee dagdelen wordt een maaltijd voorzien. Onze kok draagt handschoenen en een mondkapje tijdens de bereiding.

Toilet 2e verdieping
Op deze verdieping vind je een tweede toilet. Dit is een gemengd toilet.

Openingstijden
We plannen al het bezoek, zowel van gasten als kandidaten en deelnemers. De planning hiervan wordt bijgehouden door onze backoffice.

Coronaproof
Zo hebben wij ons pand ‘coronaproof’ gemaakt. Om zoveel als mogelijk de gewone werkzaamheden voort te zetten.