Podcastserie Hartwerk / Specials VNG congres

 In Geen categorie, Podcast

Hartwerk specials | VNG congres

In Hartwerk praten we over werk dat je blij maakt, je energie geeft en je voldoening schenkt. Werk dat betekenis heeft en bijdraagt aan jouw algehele gezondheid. Hier delen we inspirerende verhalen van mensen die unieke ervaringen hebben opgedaan in hun carrière, zowel de successen als de tegenslagen. En we laten professionals aan het woord die deskundige inzichten delen.

Speciaal voor het VNG Congres 2023 presenteren we met trots vier boeiende afleveringen van onze podcastserie.

  • Ontmoet Renate Richters, voormalig wethouder van Eindhoven, die ons meeneemt in haar persoonlijke reis van ‘ont-wethouderen’ en haar nieuwe rol als strategisch adviseur bij Social Rebels. Ze deelt haar inzichten over het vinden van een betekenisvolle plek in de wereld na een periode van politieke betrokkenheid.
  • Luister naar Gerard Kemkers, voormalig topsporter en schaatscoach, nu directeur van TalentNED; het Nijenrode van de sport. Gerard deelt zijn waardevolle inzichten over het leveren van prestaties en het voortdurend streven naar groei.
    In deel 1 ontdek je zijn boeiende ervaringen als topsporter en zijn succesvolle carrière als schaatscoach, waarin hij tevens parallellen naar het leven buiten de topsport trekt.
    In deel 2 gaat het over de kracht van sport en bewegen, ontwikkelingen in de maatschappij en zijn betrokkenheid bij TalentNED.
  • Ervaar het unieke duo Frans Kuppens, voormalig wethouder van Cranendonk, en zijn zoon Syl, directeur van DifferentDoors. Ze belichten hun bijzondere samenwerking als vader en zoon in duurzaam ondernemen. Leer hoe het bundelen van krachten en het delen van waarden een positieve impact kunnen hebben op zowel het bedrijfsleven als de persoonlijke banden.

Ben jij klaar om groen licht te geven aan je loopbaan? Mis dan niet deze inspirerende afleveringen van Hartwerk. Ontdek hoe je een balans kunt vinden tussen werk en welzijn, en hoe je jouw carrière kunt vormgeven op een manier die jou gelukkig maakt. Schuif aan en laat je inspireren door de verhalen en inzichten die Hartwerk te bieden heeft.

Recent Posts