In 6 stappen een persoonlijk loopbaanplan

In de dynamische wereld van de lokale politiek is verandering de enige constante. Als bestuurder ben je voortdurend bezig met het dienen van de samenleving, vaak ten koste van je eigen ontwikkeling. In de volle agenda is het een uitdaging om tijd te vinden voor reflectie op je eigen toekomst en groeimogelijkheden. Toch is tijd voor reflectie een essentiële succesfactor voor je vervolgloopbaan. En die tijd moet je goed besteden.

Gradus introduceert daarom het programma Loopbaan- en Toekomstreflectie voor bestuurders. In zes heldere stappen krijg je de kans om te reflecteren op jouw mogelijkheden en ambities voor de toekomst. Je verwerft relevante kennis over de werking van de huidige arbeidsmarkt en ontwikkelt een strategisch plan voor jouw loopbaan.

Of je nu door wilt in je huidige ambt of een overstap overweegt, tijdig nadenken loont! Het biedt je de kans om proactief te anticiperen op de keuzes die je wilt maken.

De Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers (APPA) ondersteunt politieke ambtsdragers bij loopbaanoriëntatie door de kosten hiervan te vergoeden.

  • Een strategisch loopbaanplan in 8 – 10 uur
  • Online colleges bekijken wanneer het jou schikt
  • Tijdstip & locatie individuele sessies die passen in jouw agenda
  • Online assessment
  • Persoonlijk & discreet
  • Een inspirerende en leerzame investering in jouw toekomst!

Interesse?
Neem telefonisch contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie!

Vanaf september 2024 beschikbaar!