Gratis Gradus Magazine

Vraag nu het gratis Gradus
Magazine aan

Met Gradus blijf je op de hoogte van de wereld van loopbanen. We delen kennis over het vakgebied, inspirerende verhalen van medewerkers, werkgevers en adviseurs en interessante columns van specialisten. Vraag het magazine nu gratis aan.

Wat kun je verwachten?

30 plus pagina's

30+ pagina’s

Interessante cases

Interessante cases

Inspirerende verhalen

Inspirerende verhalen

Prikkelende columns

Prikkelende colums

Inzichten en achtergronden

Inzichten en achtergronden

Handvatten en praktische tips

background arrows

Dit lees je in
Gradus Magazine

Het loopbaanverhaal van Leonie

Leonie heeft een opmerkelijke loopbaantransitie ondergaan, van beleidsmedewerker naar professioneel fotograaf. Een stap die getuigt van haar bereidheid om nieuwe paden te verkennen en haar ware passie te volgen. Haar verhaal illustreert de waarde van zelfreflectie en de moed om persoonlijke en professionele groei na te streven.

Lucienne over de leergang Fabula Nova

Als je hebt gewerkt als burgemeester, wethouder of bijvoorbeeld gedeputeerde dan kun je goed argumenteren, standpunten verdedigen en betogen houden. Je kunt zorgvuldig redeneren en zaken op een rationele manier afwegen. Maar als je aftreedt of aan het einde van je periode zit en je wilt je bezinnen op wat je daarna wilt gaan doen, dan kan het prettig zijn om als het ware wat losser in je hoofd te komen.

De elementenvierhoek; samenspel
van water, aarde, vuur en lucht

De elementenvierhoek is een waardevol model in de diepgaande loopbaancoaching. Gebaseerd op de vier klassieke elementen – vuur, lucht, water en aarde – biedt dit model een verfrissende en verhelderende kijk op de persoonlijkheid. De kracht van dit model ligt in de eenvoud en de directe herkenning die het oproept, waardoor het gesprekken over zelfinzicht en toekomstige richtingen vergemakkelijkt.

En natuurlijk nog veel meer! Alles lezen?
Fabulo Nova Leergang
background stripes

Laat je inspireren door Gradus Magazine

Gradus Magazine mockup