Wij werken al bijna 16 jaar voor een groot aantal publieke en private organisaties, waarbij we ons richten op mobiliteit en loopbanen. Daarvoor bieden we onze opdrachtgevers en kandidaten verschillende diensten aan. Opdrachtgevers en kandidaten geven ons altijd eerlijke feedback en dat is ook onze wijze van omgaan met elkaar en met onze kandidaten, eerlijk en recht door zee.

We krijgen vaak te horen dat we sympathieke en ervaren adviseurs zijn, zeer resultaat- en mensgericht. Adviseurs, die weten hoe een relatie op te bouwen en te onderhouden om samen aan het best mogelijke resultaat te werken.

Ons maatwerk wordt altijd zeer gewaardeerd evenals onze werkwijze. We werken hierbij altijd samen met vele verschillende specialisten zoals loopbaanadviseurs, voedingsdeskundigen, psychologen, arbeidsdeskundigen, recruiters en jobhunters. Dit levert op dat kandidaten ons heel effectief vinden binnen het maatwerk dat we samen realiseren.

Wij zijn met ons hoofdkantoor gevestigd in Woerden, maar gebruiken vestigingen verspreid over het hele land.

 

Hans van Westen

                                                                              Hans van Westen    Cora Gerritsen       Yorn Bachofner       Bas Londeman       Leo van Zoelen      Irene Braaksma

 

Door de groei van GradusGroep heeft de directie de behoefte uitgesproken om de organisatie te optimaliseren. Deze behoefte is vormgegeven door het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat.
 
GradusGroep toont met het ISO certificaat aan dat het voldoet aan de eisen en wensen van onze klanten en stakeholders. Daarnaast voldoet GradusGroep aan de geldende wet- en regelgeving dat middels risicomanagement inspeelt op kansen en bedreigingen en dat continu verbeteren geborgd is in onze organisatie.