Over Gradus

Gradus is een trouwe partner van een groot aantal publieke en private organisaties. We zijn specialist op het gebied van mobiliteit en loopbanen. Dat doen we met heel veel passie, plezier en enthousiasme èn met een netwerk van vakvolwassen professionals om ons heen. Onze diensten zijn divers en lopen uiteen van coaching bij loopbaanvraagstukken en outplacement, tot het veelgevraagde mobiliteitsdienstverband en -pensioen.

Sympathiek, professioneel en kundig. Zo staan we bekend bij onze klanten. Altijd een luisterend oor, focussen op dat waar het om gaat, eerlijk en recht door zee. Mensgericht en kennis van zaken. Daar doen we, dag in dag uit, ons best voor. Daar staan we voor.

Gradus biedt geen standaard. Elke kandidaat is belangrijk en verdient maatwerk. Om dat te kunnen bieden, werken we samen met diverse specialisten. De beste loopbaanadviseurs, trainers, psychologen, arbeidsdeskundigen en jobhunters hebben zich aan Gradus verbonden, zodat wij altijd maatwerk èn de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, we hebben een eigen locatie in Den Haag. Maar omdat we landelijk werken maken we ook veel gebruik van locaties verspreid door het land.

Om de groei van Gradus verder te stroomlijnen en te professionaliseren is het ISO 9001:2015 certificaat behaald.

Gradus toont met het ISO certificaat aan dat het voldoet aan de eisen en wensen van onze klanten en stakeholders. Daarnaast voldoet Gradus aan de geldende wet- en regelgeving, door met inzet van risicomanagement in te spelen op kansen en bedreigingen. Continu verbeteren is altijd geborgd in onze organisatie.

Contact

Hoofdkantoor Amersfoort

Stadsring 105
3811 HP Amersfoort
033 303 87 00