Ik werkte al een aantal jaren als front- en backoffice medewerker bij een afvalverwerker. Langzaam begon ik te beseffen dat ik hier niet goed op mijn plek was. Na goed overleg met mijn werkgever hebben we besloten dat een andere baan mij meer voldoening zou gaan geven. Het was mijn werkgever die voorstelde om Gradus te betrekken in een zoektocht naar geschikter werk. Wat volgde was een prettig gesprek waarna ik meteen besloot te tekenen bij Gradus.

Gradus koppelde mij aan een loopbaancoach waar ik het goed mee kon vinden. Tijdens de leuke en positieve gesprekken die we voerden, stuurde zij mij precies de juiste richting in. Ze hielp mij ook met het gericht zoeken naar een vacature die binnen mijn ambities viel.

Mijn CV had ik al een aantal jaren niet meer nodig gehad. Met hulp van Gradus werden de puntjes weer op de i gezet. Mijn eerste sollicitatiebrief werd helaas afgewezen, de tweede was succesvoller: ik mocht op gesprek komen! Helaas werd toch iemand anders uitgekozen. Mijn derde sollicitatie was wel raak. Ik mocht gaan werken bij het bedrijf waar ik het nu erg naar mijn zin heb. Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam als “medewerker planning” bij Bonda, een bedrijf wat diervoeding produceert.

Als ik terugkijk op mijn periode bij Gradus herinner ik me vooral de aangename ontspannen sfeer. Vanaf het eerste moment kwam ik in een warm bad terecht

De mensen van Gradus zijn echte professionals, die weten waarover ze praten. Wat ik als prettig heb ervaren is dat er op kantoor niet wordt gepushed of veroordeeld, iedereen zit met hetzelfde doel aan de lunchtafel, gezamenlijk op zoek naar een oplossing op maat. Ik kan iedereen, die niet met een fijn gevoel aan het werk is, aanbevelen om eens met Gradus aan tafel te gaan.