Soms hebben werknemers extra hulp nodig om na een ziekteperiode weer aan de slag te gaan. Het re-integreren van medewerkers, hun een nieuw toekomstperspectief bieden, dat is waarin GradusGroep is gespecialiseerd.


Wij coachen en trainen medewerkers om weer aan de slag te gaan. Onze loopbaanadviseurs, arbeidsdeskundigen en jobhunters kennen de arbeidsmarkt uitstekend en beschikken over een ruime ervaring in begeleiding en bemiddeling van medewerkers naar een nieuwe baan. GradusGroep bepaalt samen met u en uw medewerker de beste en meest efficiënte manier om een nieuwe passende baan te vinden.

Uiteraard zorgen wij voor de administratieve ondersteuning van het traject, zoals de periodieke rapportages voor het UWV. Klik hier voor het privacyreglement.

Wij leveren maatwerktrajecten. Daarin hanteren we een multidisciplinaire aanpak: verschillende deskundigen zijn betrokken bij het traject. We beschikken over een uitgebreid en professioneel netwerk van gespecialiseerde jobhunters, loopbaanadviseurs, psychologen, voedingsdeskundigen en arbeidsdeskundigen. Specialisten die we inzetten om de medewerker optimaal te laten re-integreren. 

Heeft u interesse in een kennismaking met een van onze adviseurs klik dan hier of bel met Irene Braaksma, 0348 748118.

Digitale brochure