APPA

Bent u afgetreden als politiek ambtsdrager? Dan komt er best veel op u af.
Hoe ziet uw toekomst eruit? Wordt u (opnieuw) wethouder, of bestuurder? Of is het tijd voor iets heel anders? En waar liggen uw kansen dan? En hoe zit het met uw wachtgeld? Gradus heeft kennis van zaken. Wij helpen u om uw toekomst zelf te besturen.

De wereld na de politiek

U heeft recht op een APPA uitkering, als u afgetreden politiek ambtsdrager bent. En ook heeft u de plicht om te solliciteren. Dit is vastgelegd in de Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers (APPA). Maar er komt veel kijken bij het vinden van die nieuwe baan. Wat is de waarde van uw ervaring als bestuurder? Wat kunt u nog met uw oude beroep? Is ondernemen een optie voor u, of doorgaan als bestuurder? Met onze loopbaanadviseurs gaan we de zoektocht aan. We zijn betrokken, creatief en inspirerend.

Bestuur uw eigen onderneming

Misschien heeft u de ambitie om ondernemer te worden? Zelf een inkomen vergaren met uw competenties en uw netwerk. Wij helpen u om dit goed aan te pakken. U krijgt persoonlijke begeleiding van een gespecialiseerde businesscoach. Er is forse aandacht voor zaken als conceptontwikkeling, branding, communicatie, financiƫn en acquisitie. Met een goede start kunt u duurzaam ondernemen!

Heroriƫntatie APPA-regeling

Vind u het (nu nog) lastig, om een keuze te maken voor uw toekomst? In onze aanpak werken we met een gedegen assessment en een omvangrijk onderzoek naar waar voor u de beste kansen liggen voor een nieuwe stap op de arbeidsmarkt. Wanneer u daadwerkelijk aan het solliciteren gaat zitten we dichtbij. In de strategiebepaling, de voorbereiding en de evaluatie. Geen nood. Bij Gradus kunt u deelnemen aan een mobiliteitstraject. Dat geeft u tijd en rust. En zorgt voor een duurzaam resultaat. Want zo kan het ook, bij Gradus.

Wilt u meer weten over onze oplossingen rond de APPA? Mail ons. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Gradus / Stuurt en verandert.

Wij helpen u graag

U kunt ons bereiken op
033 303 87 00

Een terugbelverzoek achter laten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbelverzoek