Loopbaanontwikkeling

Twijfelt u, over uw werk, of uw carrière? Heeft u het gevoel dat het misschien beter kan, of anders? Of dat uw talenten niet naar voren komen in uw huidige werk? Zoekt u antwoorden, die een eind kunnen maken aan uw onduidelijkheid? Een loopbaanscan is een praktische, snelle methode om uw mogelijkheden te verkennen.

Waarom een loopbaanscan?

Met onze loopbaanscan krijgt u antwoorden op uw vragen. We bieden u een duidelijk overzicht van uw talenten, kwaliteiten en verbeterpunten. Door onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij behoorlijk inschatten hoe en waar uw kansen liggen. Misschien is een nieuwe baan voor u juist niet de oplossing, maar kan uw huidige baan met wat aanpassingen een uitkomst zijn. Hoe het ook zij, Gradus biedt u de juiste richting.

Hoe werkt dat, een loopbaanscan?

Onze loopbaancoach voert een goed gesprek met u. Dan kunt u online tests maken, een vragenronde doen en eventuele opdrachten maken. Intussen zitten wij niet stil. Wij leggen de uitkomsten van uw tests zorgvuldig langs de lat van de arbeidsmarkt. En dan wordt alles helder zichtbaar. Onze coach bespreekt alle ins en outs uitgebreid met u, zodat u verder kunt. Heeft u behoefte aan méér dan enkel de actuele loopbaanscan? Ook dat kan. Onze loopbaancoaching biedt u hulp op langere termijn, met aandacht voor persoonlijke groei en doelstellingen, opleiding, vaardigheden en voorkeuren.

Wilt u meer weten over onze loopbaanmogelijkheden? Mail ons. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Gradus / Ziet het scherp.

Wij helpen u graag

U kunt ons bereiken op
033 303 87 00

Een terugbelverzoek achter laten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbelverzoek