Outplacement

Van werk naar werk.
Dreigt u uw baan kwijt te raken? Welke reden hier ook aan ten grondslag ligt, het is een vervelende situatie. U moet op zoek naar een nieuwe baan. En dat is niet altijd gemakkelijk. Maar gelukkig heeft u recht op outplacement. Gradus kan u helpen om een nieuwe baan te vinden, die echt bij u past.

Outplacement bij toekomstig ontslag

Gradus biedt u de helpende hand wanneer u op zoek moet naar een andere baan. Die hulp bieden wij graag op maat. Misschien wilt u zich bij- of omscholen, misschien wilt u wel iets met ondernemen, of misschien heeft u gewoon hulp bij het solliciteren nodig. Dat kan allemaal, Gradus weet hoe.

Naar een nieuwe baan

Met ons grote netwerk, kennis van de arbeidsmarkt, ons vacatureportal, goede sollicitatietrainingen en onze kundige loopbaanadviseurs is er voor iedereen de beste hulp beschikbaar. Zodat u de werkgever vindt die bij u past. Wist u bijvoorbeeld dat Gradus bijna 90% van hun outplacement kandidaten aan een nieuwe baan helpt? En dat doen we ook graag voor u!

Wilt u meer weten over onze outplacement? Mail ons. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking, in alle vertrouwen.

Gradus / Is er uit.

Wij helpen u graag

U kunt ons bereiken op
033 303 87 00

Een terugbelverzoek achter laten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbelverzoek