Re-integratie

Als u ziek bent en gaat re-integreren dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Soms moet u kijken naar de mogelijkheden bij andere werkgevers. Het zogenaamde 2e spoor. Zo’n re-integratie vraagt intensieve persoonlijke begeleiding.
Dat doen we graag voor u.

Re-integratie over drie sporen

Als u ziek bent wordt u begeleid door meerdere personen. De bedrijfsarts, een casemanager en natuurlijk uw eigen behandelende artsen. Op ’n goed moment bent u voldoende hersteld om weer aan het werk te gaan, al is het maar gedeeltelijk. Dan kan het voorkomen dat u niet meer in staat bent om uw oude werk volledig op te pakken. Of dat uw oude functie is vervallen. Dan moet er gekeken worden naar de mogelijkheden bij andere werkgevers. U krijgt te maken met uw eigen herstel, complexe regelgeving en u moet actief de arbeidsmarkt benaderen. Wij beschikken over de unieke mogelijkheid om met onze kennis van regelgeving uw re-integratie correct te begeleiden en uw werkgever van de juiste rapportages te voorzien. Tegelijkertijd werken we met u samen aan uw loopbaan. We kijken naar wat u wilt, kunt en proberen samen met u de mogelijkheden op te zoeken en te gebruiken. We helpen onze kandidaten vaak verder te komen dan wat zij ooit zelf gedacht hadden.

Waarom Gradus inschakelen bij re-integratie?

Omdat Gradus betrokken is. Deskundig. En ervaren. We weten waar we over praten. Gradus beschikt in huis over alle noodzakelijke kennis om werkgevers te helpen bij het nakomen van hun verplichting voor de Wet verbetering Poortwachter. Onze kennis beperkt zich niet tot re-integratie alleen. Juist die unieke combinatie met onze kennis van loopbaankwaliteit maakt Gradus bijzonder. Voor het begeleiden van de werknemer zetten we alles in dat nodig is. We maken persoonlijke, individuele trajecten met betrokken adviseurs. Dat brengt oplossingen voor kandidaten die zij soms zelf ook niet voor mogelijk hadden gehouden.

En al die administratieve rompslomp dan?

Vanwege de wet Poortwachter en voor het UWV moet nogal wat worden geregeld. We helpen de werkgever en de werknemer daarbij. Via rapportages, via het wijzen van de weg in de regelgeving en waar nodig door samen te werken in formele procedures. We beschikken over de deskundigheid en de kwaliteit om optimale resultaten te behalen.

Wilt u weten hoe ú geholpen kunt worden door Gradus? Mail ons. Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Gradus / Regelt het.

Wij helpen u graag

 

Download hier onze folder re-integratie

U kunt ons bereiken op
033 303 87 00

Een terugbelverzoek achter laten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbelverzoek