Soms moet een werknemer op zoek naar een andere baan. Hoe gaat hij om met deze verandering? Wat betekent dit voor de werknemer?


We zetten ons outplacementprogramma in situaties in als duidelijk is dat de werknemer de huidige organisatie moet verlaten. Zowel de werknemer als de werkgever kunnen het initiatief tot outplacement nemen.

Ons outplacementprogramma helpt bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, bij het vinden van een passende baan of bij de start van een eigen onderneming. In ons programma vindt de werknemer samen met onze loopbaanadviseur antwoorden op diverse loopbaanvragen. De loopbaanadviseur stimuleert de werknemer tot een actieve opstelling. Waar mogelijk neemt de werknemer het voortouw in zijn of haar traject. Wij werken altijd individueel en bieden zo maatwerk. 

In een persoonlijk gesprek bieden wij u de mogelijkheid om kennis te maken met onze aanpak. Dit gesprek is kosteloos en het verplicht u tot niets.

Heeft u interesse in een kennismaking met een van onze adviseurs vul dan hier een contactformulier in of bel ons op 0348 748118.