Jouw loopbaan: vind je
weg met de loopbaanscan

Ga aan de slag met loopbaanontwikkeling

Iedereen twijfelt weleens over zijn werk of carrière. En als dat gevoel aan blijft houden, of als je denkt dat het anders of beter kan, levert dit vragen op. Met onze loopbaanscan krijg je meer inzicht in de mogelijkheden die je kunt verkennen om zo stap voor stap weer werkgeluk te vinden. Met deze inzichten kun jij de volgende stappen zetten in loopbaanontwikkeling.

Wat is loopbaanontwikkeling?
background arrows

Wat is loopbaan- ontwikkeling?

Bij loopbaanontwikkeling plannen en begeleiden we jouw loopbaan. We kijken welke waardevolle talenten en kwaliteiten jij bezit en in welke mate je deze al goed gebruikt. We krijgen zicht op je energiehuishouding, je ontwikkelmogelijkheden en je valkuilen. Samen met een deskundige kijk je naar jouw mogelijkheden bij je huidige werkgever en op de arbeidsmarkt.

Loopbaanontwikkeling: kies voor een loopbaanscan

Het heroverwegen van je loopbaan kan veel vragen oproepen. Een loopbaanscan biedt dan informatie en inzicht. In deze scan bieden we je een duidelijk overzicht van je talenten, kwaliteiten en eigenschappen die je kunt ontwikkelen. Onze professionals maken een inschatting van waar je kansen op de arbeidsmarkt liggen en geven je een persoonlijk advies.

Bij Gradus voert één van onze loopbaancoaches een goed gesprek met je. Op basis van het gesprek voer je testen uit en vul je vragen in. Mogelijk doe je ook een opdracht. Wij kijken kritisch naar de uitkomsten van de testen en vergelijken deze met je huidige rol en de arbeidsmarkt. Dit wordt allemaal uitgebreid aan je teruggekoppeld zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Loopbaanontwikkeling
“Ik wist lang niet wat ik dan wel wilde. Tot Gradus op mijn pad kwam en ik ontdekte waar ik blij van werd. Ik heb vaak gedacht: waarom ik? Kan ik dit wel? Tot ik het gewoon ging proberen. Zoek hulp om te onderzoeken waar je energie van krijgt en ga ervoor!”

Leonie van der Helm

Loopbaanontwikkeling
background arrows

Meer zekerheid in je loopbaan

We nemen graag je twijfels en onzekerheden weg over het traject, of over de uitvoering van de scan. Tijdens een persoonlijke kennismaking vertellen we graag meer over alle mogelijkheden en de inhoud van de loopbaanscan. Zo krijg jij niet alleen meer grip op je loopbaan, maar ook op het traject dat je aangaat.

Wat ontvang je in de loopbaanscan?

  • Jouw kwaliteiten en valkuilen in een duidelijk overzicht
  • Meer inzicht in je kansen op de arbeidsmarkt
  • Goede gesprekken en persoonlijk advies
  • Je weet waar je naartoe ontwikkelt en hebt de
    motivatie dat te realiseren
background stripes

Maak persoonlijk kennis met Gradus

Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij Gradus. We nemen graag de tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we kunnen beoordelen of we iets voor jou kunnen betekenen.