Wat we voor jou
kunnen betekenen

Jouw pad naar betekenisvol werk

Wij bieden loopbaantrajecten in de publieke sector. Of je nu je baan kwijtraakt, aan het einde van een benoemingsperiode zit of door gezondheidsredenen op zoek bent naar een andere baan, wij begeleiden je naar passend werk. We geloven dat ieder mens geluk, plezier en succes in werk kan vinden. Soms krijg je dat door een verbeterde voortzetting van je huidige werk, maar soms is juist het vinden van een nieuwe baan een fijn vooruitzicht.

Trajecten op maat
background arrows

Trajecten op maat

We bieden verschillende trajecten aan, en omdat ieder mens uniek is, zijn onze trajecten dat ook. We geloven in de kracht van maatwerk. Na een kennismaking maken we een voorstel voor een traject dat het beste bij jou en de situatie waar je in zit past. Hiermee werken we toe naar een duurzaam resultaat. Aan het einde van een traject heb jij een baan waar je écht voldoening uit haalt en waar je lang mee vooruit kunt.

Wanneer Gradus?

Gradus is er voor professionals die even niet meer verder kunnen, om wat voor reden dan ook. Soms loop je vast of gebeuren er zaken in je loopbaan waardoor je onverwachts op zoek moet naar ander werk. In veel gevallen komen hier unieke uitdagingen bij kijken, die lastig zelfstandig op te lossen zijn.

In dat geval biedt Gradus uitkomst. We zijn gespecialiseerd in de publieke sector en onze adviseurs kennen de bijbehorende uitdagingen van deze sector als geen ander. We helpen jou graag weer op weg naar een baan waar je voldoening uit haalt. Maak kennis met ons en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Wanneer Gradus?
“Je krijgt bij Gradus de ruimte om weer te ontdekken wie jij als mens bent en wat je ervoor nodig hebt om de volgende stap te zetten. Dat is een hele fijne aanpak.

Voormalig wethouder middelgrote Gemeente

Onze aanpak

Onze aanpak

Jouw situatie is uniek, en daarmee ook het traject dat we je aanbieden. Voordat we een traject starten maken we graag eerst kennis met jou. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Nadat we de opdracht hebben gekregen van je werkgever, gaan we aan het werk in een traject waarin we verschillende fasen doorlopen. We begrijpen heel goed dat je tijd nodig hebt, boos of teleurgesteld kunt zijn, nog steeds dromen en ambities hebt en misschien ook dingen wilt leren. Dat en nog veel meer heeft allemaal z’n plaats in onze aanpak. We vertellen er graag meer over.

Onze aanpak
background stripes

Kom kennis maken met Gradus

Wij helpen jou graag verder

We ruimen graag tijd in voor een persoonlijke kennismaking, zodat we samen kunnen beoordelen of Gradus ook voor jou iets kan betekenen.

Liever direct iemand aan de lijn?