Wie wij zijn

Jouw pad naar betekenisvol werk

We geloven dat iedere werknemer weer passend werk kan vinden, ook als het minder lijkt te gaan.

Vanuit die gedachte is Gradus al jarenlang een trouwe partner van een groot aantal publieke en private organisaties. We helpen werknemers weer naar passend werk met onze trajecten, met maatwerk en persoonlijke en betrokken begeleiding. We zijn professioneel, gepassioneerd voor ons werk en zijn gespecialiseerd in mobiliteit van werknemers en loopbanen.

Over Gradus
background arrows

Over Gradus

Sympathiek, kundig en resultaatgericht. Altijd een luisterend oor, focussen op dat waar het om gaat, eerlijk en recht door zee. Mensgericht en ruime kennis van zaken. Dat bieden we, dag in dag uit. Gradus biedt een state-of-the-art aanpak die niet standaard is. Met de beste loopbaanadviseurs, trainers, psychologen, arbeidsdeskundigen, coaches en jobhunters bieden we altijd het juiste maatwerk en de hoogste kwaliteit.

Regelgeving

We realiseren onze diensten binnen verschillende formele en juridische kaders. Denk aan de Appa-regelgeving, arbeidsmobiliteit, werk-naar-werk clausules en re-integratie tweede spoor. We gebruiken voor onze loopbaancoaching de methode ‘koersonderzoek’, de leidende methode om mensen op het passende spoor te brengen.

regelgeving
Ontdek onze trajecten

Ontdek onze
trajecten

Wij geloven in de kracht van maatwerk, maar kunnen ons voorstellen dat jij of je medewerker het fijn vinden om zekerheid te hebben in het traject dat je aangaat. Hieronder vind je een overzicht van een aantal trajecten die we aanbieden.

Arbeidsmobiliteit

Loopbaan- ontwikkeling

APPA en pre-APPA

Outplacement

Re-integratie

Mobiliteits- pensioen

Voor opdrachtgevers
background stripes

Kom kennis maken met Gradus

Wij helpen jou graag verder

We ruimen graag tijd in voor een persoonlijke kennismaking, zodat we samen kunnen beoordelen of Gradus ook voor jou iets kan betekenen.

Liever direct iemand aan de lijn?