Vind je weg
met arbeidsmobiliteit

Jouw pad naar betekenisvol werk

Soms is het tijd voor iets nieuws, zelfs al doe je dat het liefste niet. Je werk past niet meer, of je moet vanwege reorganisatie, conflict of voor je gezondheid op zoek naar een andere baan. Met het mobiliteitsdienstverband kom je bij ons in dienst en helpen we je stap voor stap op weg naar nieuw werk.

Wat is arbeidsmobiliteit?
background arrows

Wat is arbeidsmobiliteit?

Bij arbeidsmobiliteit kijken we hoe we de volgende stappen in jouw loopbaan kunnen bepalen. Daar maken we ruimte voor en we nemen de tijd die nodig is. Tijdens dit proces is Gradus je werkgever. Je bent bij Gradus in dienst. Je arbeidsvoorwaarden blijven gelijk en je blijft verzekerd van pensioen via het ABP. Samen geven we vorm aan de rol of functie die optimaal bij jou past.

Arbeidsmobiliteit:
je werktoekomst vormgeven is je baan

Heb je samen met je werkgever besloten dat je de organisatie gaat verlaten, of loopt je contract ten einde? Dan is een arbeidsmobiliteitdienstverband een goede manier om de volgende stappen in je loopbaan te bepalen. Samen met collega’s, die voor dezelfde uitdagingen staan, ontvang je persoonlijke begeleiding gericht op de groei en ontwikkeling van je vaardigheden. We bieden je een luisterend oor en focussen ons op waar het om gaat: jouw loopbaan. We investeren dan ook in een kwalitatieve en duurzame oplossing.

Naast de persoonlijke begeleiding neem je deel aan workshops en trainingen en maak je gebruik van enkele digitale instrumenten zoals onze Academy en JobPort, de meest geavanceerde manier om vacatures te volgen die er is.

Arbeidsmobiliteit
“Wat mij gelijk erg aansprak is dat Gradus mijn contract inclusief arbeidsvoorwaarden wilde overnemen. In overleg met mijn voormalig werkgever werd mij een jaarcontract aangeboden.”

Ruud Keesmaat

Arbeidsmobiliteit
background arrows

Een persoonlijk begeleidingsteam

In het arbeidsmobiliteitstraject vind je de begeleiding die jij nodig hebt. We geloven in maatwerk. Jij verdient persoonlijke begeleiding van ons, ervaren en enthousiaste specialisten. Samen met onze coaches, trainers en loopbaanadviseurs vinden we de richting die je ingaat, en leer je wat nodig is om er te komen.

Het arbeidsmobiliteitstraject kent een duidelijke structuur, die volledig is afgestemd op jouw situatie, waarden en wensen. We starten altijd met een kennismaking op onze locatie in Amersfoort. Hier ontmoet je de medewerkers van Gradus en krijg je een duidelijke indruk van het traject. We brengen in kaart waar je kansen op de arbeidsmarkt liggen en wat jij belangrijk vindt. Dit ondersteunen we met een scala aan instrumenten en interventies, zodat we samen het traject kunnen gaan uitstippelen. Alles wat we doen heeft impact, is leerzaam en geeft plezier. Wat ons betreft zijn de mogelijkheden eindeloos.

background stripes

Maak persoonlijk kennis met Gradus

Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij Gradus. We nemen graag de tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we kunnen beoordelen of we iets voor jou kunnen betekenen.