Outplacement: stap voor stap
richting een fijne nieuwe baan

Jouw pad naar betekenisvol werk

Dreig je je baan kwijt te raken? Wat de reden ook is, het is altijd vervelend.
Je moet op zoek naar iets nieuws en dat is niet altijd makkelijk. Als je recht hebt op outplacement krijg je in de meeste gevallen de tijd om iets nieuws te zoeken. Samen met Gradus ga je stap voor stap weer richting een fijne baan.

Wat is outplacement?
background arrows

Wat is outplacement?

Bij outplacement word je begeleid naar werk bij een nieuwe werkgever. Outplacement wordt vaak ingezet bij dreigend ontslag, maar ook bij werk gerelateerd verzuim. De bedoeling is dat je een andere baan vindt en rechtstreeks van je oude werkgever naar een nieuwe werkgever kunt overstappen.

Outplacement:
een mooie kans bij toekomstig ontslag

Een aflopend contract en uitzicht op werkloosheid brengen vaak onzekerheid met zich mee. Outplacement biedt je een mooie kans om die onzekerheid voor een deel weg te nemen. Je wordt begeleid naar een fijne, nieuwe baan.

Bij Gradus bieden we je hulp op maat in dit traject. Individuele begeleiding, loopbaancoaching en diverse workshops en trainingen maken deel uit van je programma. In solliciteren moet je goed worden en één van de voorwaarden daarvoor is dat je goed weet wat je gaat zoeken. Misschien wil je je graag om- of bijscholen, of wil je starten met ondernemen. Gradus helpt je op ieder vlak en zorgt ervoor dat jij een baan vindt die weer helemaal klopt.

Outplacement
“Mijn werkgever beloofde dat ik na mijn ontslag begeleiding kreeg bij het zoeken naar ander werk. Omdat mijn werkgever dit niet zelf wilde doen heeft hij Gradus gevraagd deze taak op zich te nemen.”

Wim van Soest

Outplacement
background arrows

Naar een fijne nieuwe baan

We bieden jou een groot netwerk, kennis van de arbeidsmarkt, ons eigen vacatureportal en goede sollicitatietrainingen. Samen met onze loopbaanadviseurs bieden we jou de best mogelijke hulp naar een fijne nieuwe baan. Op die manier vind je de werkgever die goed bij je past. Bijna 90% van onze outplacement kandidaten vindt weer een nieuwe baan. We maken graag kennis om elkaar te leren kennen en erachter te komen wat jij zoekt in een nieuwe baan.

background stripes

Kom kennis maken met Gradus

Wij helpen jou graag verder

We ruimen graag tijd in voor een persoonlijke kennismaking, zodat we samen kunnen beoordelen of Gradus ook voor jou iets kan betekenen.