Duurzame trajecten
met een goede afloop

Wij geloven in de kracht van maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in effectieve loopbaantrajecten, met een focus op de publieke sector. Wanneer je als werkgever merkt dat de match met een werknemer niet meer optimaal is – of dat nu door prestatieproblemen, beperkte doorgroeimogelijkheden, langdurig verzuim of het einde van een zittingsperiode komt – bieden wij een oplossing. We helpen bij het vinden van een organisatie die beter past bij de behoeften van zowel je werknemer als jouw organisatie, wat leidt tot een win-win situatie. Onze oplossingen zijn kosteneffectief. Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we graag hoe we jouw organisatie en werknemers kunnen ondersteunen naar een succesvollere toekomst.

Trajecten op maat
background arrows

Trajecten op maat

We geloven in de kracht van maatwerk en bieden verschillende trajecten aan, afgestemd op zowel de formele situatie als de persoonlijke omstandigheden. Omdat ieder mens uniek is, zijn onze trajecten dat ook. Afhankelijk van de casus bepalen we samen met jou de meest effectieve oplossing. Een essentiële stap in dit proces is het kennismaken met de kandidaat, wat ons helpt om een voorstel op maat te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij een modern HR-beleid.

Wanneer Gradus?

Gradus is er voor werknemers die in de gegeven situatie niet meer verder kunnen. Als werkgever wil je graag dat iemand het beste uit zichzelf kan halen en met een fijn gevoel naar zijn werk gaat. Bij Gradus gaan we hierin voor resultaat. We bieden duurzame trajecten aan, waarbij je als werkgever geen zorgen hebt over een goede afloop. Als externe partij kunnen wij dat beter dan dat je dat als werkgever zelf kunt.

We zijn gespecialiseerd in de publieke sector en onze adviseurs kennen de uitdagingen van deze branche als geen ander. Wij helpen jouw werknemer weer op weg naar een baan die voldoening geeft. Zo kun jij je focussen op je andere medewerkers. Ben je regelmatig op zoek naar loopbaanbegeleiding? Overweeg dan om een partnership aan te gaan.

Wanneer Gradus?
Ontdek onze trajecten

Ontdek onze
trajecten

Wij geloven in de kracht van maatwerk, maar kunnen ons voorstellen dat jij of je medewerker het fijn vinden om zekerheid te hebben in het traject dat je aangaat. Hiernaast vind je een overzicht van een aantal trajecten die we aanbieden.

Arbeidsmobiliteit

Loopbaan- ontwikkeling

APPA en pre-APPA

Outplacement

Re-integratie

Mobiliteits- pensioen

“Omdat ik vanuit mijn werk goede ervaring met Gradus had, heb ik mijn werkgever gevraagd om een vergelijkbare regeling te krijgen. Gelukkig wilde de directeur hieraan meewerken en kon ik een traject bij Gradus volgen.”

Els Zijlstra

Hoe Gradus werkt header

Onze aanpak

De situatie waarin jouw werknemer terecht komt is uniek. Daardoor ook het traject dat we jouw werknemer aanbieden. Voordat we een traject offreren maken we kennis met de kandidaat. We dragen bij aan motivatie voor de passende oplossing, zowel bij de kandidaat als bij de organisatie die de opdracht gaat verlenen. Daarna starten we een traject dat uit verschillende fases en een groot aantal instrumenten en interventies kan bestaan, tot en met de nazorg in een nieuwe werksituatie. 

Onze aanpak
background stripes

Kom kennis maken met Gradus

Wij helpen jou graag verder

We ruimen graag tijd in voor een persoonlijke kennismaking, zodat we samen kunnen beoordelen of Gradus ook voor jou iets kan betekenen.

Liever direct iemand aan de lijn?