Mijn voormalig werkgever bracht mij in contact met een bureau wat arbeidsmobiliteitstrajecten aanbood. Ik bleek zelf ook een partij te mogen aandragen om dit traject te verzorgen. Op advies van mijn juridisch adviseur heb ik toen contact opgenomen met Gradus. Al snel volgde er een prettig gesprek op het kantoor van Gradus. Tijdens dit gesprek schetste de adviseur hoe een dergelijk traject bij GradusGroep er uit kan zien.

Wat mij gelijk erg aansprak is dat GradusGroep mijn contract inclusief arbeidsvoorwaarden wilde overnemen. In overleg met mijn voormalig werkgever, de gemeente Waddinxveen, werd mij een jaarcontract aangeboden

De contacten met de coaches heb ik als uitermate positief ervaren. In mijn optiek is GradusGroep sterk in het koppelen van de juiste coach aan een individu. In goed overleg heb ik voor elke fase een loopbaancoach of levenscoach kunnen kiezen. Zelfs een coach die ik zelf aandroeg kon via het traject van Gradus ingezet worden. Dat dit mogelijk was gaf mij het gevoel dat mijn persoonlijke belangen, gedurende het gehele traject, als uitgangspunt werden genomen.

Bij de gemeente Waddinxveen was ik werkzaam binnen verschillende functies. Mijn laatste functie was programmamanager/ senior planeconoom. Dit werkveld beviel mij erg goed. Ik ging daarom met hulp van Gradus op zoek naar een baan binnen hetzelfde werkveld. Dankzij het geboden maatwerk kon ik gericht gaan zoeken naar een nieuwe werkuitdaging. De medewerkers van GradusGroep zijn hierbij een goede steun en stimulans geweest. Binnen twee weken had ik negen uitnodigingen en lukte het me om een nieuwe baan te vinden.

Momenteel ben ik werkzaam bij Rho adviseurs als procesmanager/ adviseur economie en ruimtelijke ontwikkeling. Zonder GradusGroep had ik deze nieuwe baan niet kunnen bemachtigen. De medewerkers en coaches hebben ervoor gezorgd dat ik weer met nieuwe kracht kan functioneren, ik ben hier erg dankbaar voor!