We moeten gaan voor eind mei

De afgelopen weken hebben we ons voorbereid op de anderhalvemetersamenleving. We hebben nieuwe opleidingsprogramma’s bedacht, blended opleiden geïntegreerd, ruimtes opgemeten zodat we makkelijk afstand kunnen houden, lunchfaciliteiten aangepast en communicatie naar deelnemers voorbereid. En samen met alle docenten van VistaNova slimme aanpassingen aan programma’s vormgegeven zodat we jullie kunnen blijven voorzien van wat nodig is voor excellent loopbaanmanagement. En dan hopen dat we vanaf afgelopen woensdag alles met u kunnen delen.

En toen kwam het bericht dat we allemaal nog even de adem in moeten houden. Tot eind mei. Om alle goeie redenen. Toegegeven, de zorgen over onze opleidingen vallen in het niet bij de uitdagingen in de zorg of voor de families die verlies van dierbaren moeten dragen. Maar we willen ook heel graag weer en meer opleiden.

Dus al onze reguliere reeds lopende programma’s lopen in aangepaste vorm door. Deelnemers en docenten beginnen er al aan te wennen. Wat we nu ook gaan doen is onze nieuwe programma’s – ‘anderhalvemetersamenlevingproof’ – plannen en organiseren vanaf juni. We communiceren dat via de site, nieuwsbrieven etc. U kunt zich gewoon opgeven. Uitstel in het geval dat het echt nodig is, maar bij voorkeur realisatie. Altijd binnen de richtlijnen van dat moment. U bent welkom.

Hans van Westen